Bedeling in 2021

Het coronavirus wil maar niet verdwijnen en maakt het ons onmogelijk om onze normale werkzaamheden te hervatten. Geen spaghettidagen, geen winterbuffet, geen quizavonden...

Niets kunnen we doen en toch blijven we bezig. We hebben dozen met kleren, wollen dekens, lakens, handdoeken... verzameld en op 15 september 2021 hebben we een 300-tal dozen op de vrachtwagen geladen met bestemming het weeshuis in Oituz, het adoptiedorp Marcesti en het RC van Tremelo-Baal-Meerhout bevoorraadde haar adoptiedorp Heltiu.

Voor de mensen in Vrinceni wachten een aantal dozen om later verzonden te worden. Als het Coronavirus kan ingedijkt worden en het vervoer terug wordt genormaliseerd, zijn wij van plan om tussen 25 juli en 5 augustus 2022 een week naar ons adoptiedorp te komen. Hopelijk zijn we tegen die tijd verlost van dat vervelende covid 19-virus en kunnen we onze spaghettidag op 11 februari ook organiseren. We kijken er alvast naar uit en wachten ongeduldig op het einde van deze pandemie.

In het fotoalbum vind je een aantal foto's van onze vrienden uit Roemenië die onze dozen hebben gesorteerd en verdeeld onder de inwoners, waarvoor onze grote dank.