De laatste weken voor de afreis.

Het is weer bijna zover. Eind juli vertrekken we met een twintigtal mensen naar onze adoptiedorpen. Bij deze twintig mensen zijn ook zes monitoren. Lotte, Simon, Janne, Jenthe, Lynn en Sofie zullen ter plaatste samen met een aantal Roemeense monitoren een zeventig tot tachtig kinderen een ongelooflijke week bezorgen.

Ondertussen organiseren wij ter plaatse een voedselbedeling, delen we ingezamelde kledij uit, besteden we bijzondere aandacht en geven we extra hulp aan de armste gezinnen. We bezorgen de verpleegster en het dispensarium een zestal rolstoelen en zes dozen met medisch materiaal. Het weeshuis van Oituz kan dit jaar haar studiezaal verder inrichten met de zes computers (laptops) die wij hun schenken. Met de dozen waspoeder die wij hun bezorgen, zullen zij weer 360 wasjes kunnen doen.

Dankzij onze quizavond, onze spaghettidag en onze stands op Rock Werchter kunnen wij dit organiseren. Wij zijn dan ook bijzonder blij dat er zovele mensen zijn die ons hierbij willen steunen. Onze bijzondere dank hiervoor!